2011. szeptember 20., kedd

"Boldog fáradtság"

 
Elsőre talán furcsának tűnhet ez a cím, de aki vásározni jár biztosan tudja mit jelent 3 napon keresztül állni, - ez lenne a fáradtság.  Boldog pedig mert olyan jó, jó emberek társaságában lenni. Találkozni a többi már ismert vásárossal és megismerni újakat. Megismerkedni  olyan  emberekkel  akik szinte már törzs vásárlóim, de még sosem találkoztunk személyesen . Nem  is beszélve a  helyi barátokról, ismerősökről  valamint  azokról akik az első napon vásárolnak  és aztán  másnap visszajönnek beszámolni a tapasztalataikról.  A hétvégén a Szekszárdi szüreti napokon voltunk és nagyon fáradtan de élményekkel  telve tértünk haza. Íme pár kép a felvonulókról:
Ma ugyan már kedd van, de e heti  Ajándék hétfős nyertesünk  Cimbilimbi lett.
Szép hetet mindenkinek!

5 megjegyzés:

 1. Jó hangulat lehetett:))
  Cimbinek gratula!

  VálaszTörlés
 2. De nagyon jó, köszönöm szépen Chiara, és Fortunának is! E-mail megy :)))

  VálaszTörlés
 3. Miért nem irtál? Ott voltál a szomszédomban és nem is jelentkeztél...meglátogattalak volna az Óbányai túrárol hazafelé.:)))

  VálaszTörlés
 4. Chiara kedves, megérkezett az ajándék szappanom, finom illatos és gyönyörűségesen szép, már alig várom, hogy felavassam! Itt is nagyon köszönöm, külön öröm, hogy pont a bőrömnek leginkább megfelelőt sikerült megnyernem! Szép napot-hetet: Cimbi

  VálaszTörlés
 5. de szeretnék végre én is egy Chiara szappankát.. :)

  VálaszTörlés

Szappanbuborék