2012. március 21., szerda

A kertben vagyunk......

Dolgozunk, dolgozunk, nagyon élvezzük, hogy végre kinn lehetünk ilyen gyönyörű napsütéses időben. Már kora reggel sietünk ki és csak este jövünk be a kertből. Persze azért főzök is és intézem a rendeléseket, pótoljuk a szappankészletet, valamint jelentkeztem Mónikához foltvarrásra, de sajnos a legkevesebb idő most a blogolásra jut.
Az előző posztban említettem a szezámmag olajat, úgy tűnik beválik. Mielőtt kimegyek a kertbe bekenem vele a kezem, kertészkedés és kézsúrolás  után  szintén, és nincs olyan rettenetesen kiszáradva, mint régen. Sőt egész puha a bőröm tőle. Próbáljátok ki!
Kertészkedés után hogy legyen mivel kezet súrolni  Liza választhat szappant magának.
Végül pedig engedjétek meg hogy bemásoljak két e-mail részletet amit a napokban kaptam:
Zita levele:  Nagyon megvagyok elégedve a szappannal, ekcémás a kezem és mondhatom, hogy majdnem teljesen eltűnt, kb 98%-ban! :)>
Mónika írta: Igazán örülök, hogy felfedeztem ezeket a szappanokat, mert a lányaim évek óta ekcémával küzdenek. Sajnos sok mindent ki próbáltunk, de semmi sem segített.
Legutóbb az orvosunk bevallotta, hogy felírhatna akár 10 féle krémet is, amelyek egy időre csökkentik a tüneteket,  de egyik sem fogja a problémát megszüntetni. Akkor javasolta, hogy próbáljuk ki a kecsketejből készült szappant. Bevallom hitetlenkedve fogadtam, hisz a szappan pont az ekcéma ellensége, de úgy gondoltam egy próbát megér.  Már az első héten látható volt a javulás, nem volt tusolásnál kipirosodva a bőr és nem is viszketett.
A második héten már halványak voltak a plakkok, alig volt kiszáradva a bőr. A harmadik hétre teljesen eltűntek a foltok még a könyök és térdhajlatokban és a kézfejen is!  Hosszú idő óta  a gyors tusolás helyett fürödhetek is! :D  Többeknek is ajánlottam, mert sajnos gyermek és felnőtt ekcémás ismerősünk is van. Beszámoltam az orvosunknak az eredményekről, Ő is  együtt örült velünk.
Nagyon örülök a hasonló visszajelzéseknek, mert ezek mindig megerősítenek abban, hogy miért is kezdtem annak idején szappant készíteni és örömmel tölt el, ha segíthetek másokon, főleg, ha gyerekekről van szó.
Szép hetet nektek és töltsetek minél több időt a szabadban, ha tehetitek!

11 megjegyzés:

  1. Az ilyen visszajelzések tényleg erősíthetik az ember bizalmát,hitét.
    További sikereket és jó kertészkedést!

    VálaszTörlés
  2. Én is csak jót tudok mondani a szappanjaidról! Rengeteg krémet kipróbáltam, fényterápia sem használt. Lassan több mint egy éve nincs bőr problémám! :)

    VálaszTörlés
  3. Hűűűű, de jó! Nagyon-nagyon örülök!
    Írtam mailt. Majd leírod, hogy mi a további teendőm?
    De jó, hogy ilyen visszajelzéseket kapsz, én még igazából sosem próbáltam ilyen szappanokat, de egy ideje érdekel a téma, ezért is örülök ennyire a nyereménynek!

    VálaszTörlés
  4. Van a számodra egy meglepetésem!! Megnézed?

    VálaszTörlés
  5. gratulálok, etz szép küldetés!
    szezámmag olajat hol tudok venni?

    VálaszTörlés
  6. én is csak jó dolgokat tudnék mondani, imádom a szappanomat, és képzeld, a barátnőmtől Chiara szappant kaptam szülinapomra! zöldteás-csalános, azt hiszem :)

    VálaszTörlés
  7. Milyen jól esnek az ember szívének az ilyen visszajelzések! :-) Én most már pár éve csak természetes alapanyagokból készült szappanokat használok és bizony sokkal jobb érzés még használni is őket!

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok a pozitív visszajelzésekhez!:)

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok a visszajelzésekhez és a munkádhoz is! Kérlek nézz be hozzám, mert vár rád valami! :D

    VálaszTörlés
  10. Most kezdtem el ismerkedni a kecsketejes szappanokkal, ugyanis nyáron mindig kijön a napallergiám, ami maradandó, pici kiütéseket hagy maga után, illetve száraz, viszkető bőrt. Szerinted van olyan szappanod, ami ezen segít?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dittygirl!

      Kérlek keress meg e-mailben. Jobbra fönt megtalálod az e-mail címem!

      Chiara

      Törlés

Szappanbuborék